PPA

PPA

Interessant
23 March 2016

Inzicht in persoonlijke eigenschappen
Wil je als interim professional in een veranderende omgeving het verschil maken en weten waar jouw kwaliteiten en valkuilen liggen, dan kan een Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) hierbij helpen. 
De PPA helpt je om snel inzicht te krijgen in je kwaliteiten, valkuilen en ontwikkelingspotentieel. Het invullen van een PPA duurt nog geen kwartier en vindt plaats op internet. In een compacte, leesbare rapportage wordt je gedragsprofiel beschreven. Daarna krijg je in een persoonlijk gesprek een duidelijke uitleg waar antwoord komt op vragen zoals: Hoe kom je over op anderen? Welke eerste indruk maak je? Wat motiveert jou? etc. 

Wil je hier meer over weten?
Kijk dan op de site van Jorrit Spruijt: www.werkgedrag.nl

Voor interim managers van HumanPartners heeft Spruijt&Co een speciale aanbieding. Een analyse + persoonlijke terugkoppeling voor € 450,- ex BTW.

Spreekt je dit aan en wil je ook inzicht in de manier waarop je nog beter met anderen kunt samenwerken?  Schrijf je dan in voor de training ‘inzicht in werkgedrag’ en je krijgt een hele middag uitleg over het inzetten van jouw kwaliteiten in een team en het inschatten van het gedragsprofiel van de ander. Deze middag kost € 300,- ex BTW en vindt plaats bij Spruijt&Co te Zeist. 
Binnen het team van HumanPartners hebben we deze inspirerende sessie ook gedaan en we zijn niet alleen ontzettend enthousiast over maar hebben er ook veel aan gehad. Net als vele andere teams binnen en buiten de Rabobank.

Gerelateerd nieuws

Interessant 6 Apr 2016

Björn Kuipers is zowel supermarkteigenaar als internationaal voetbalscheidsrechter. “Tussen deze twee werelden zijn voornamelijk parallellen te trekken.