Financiële Dienstverlening

Financiële Dienstverlening

Wij bij HumanParners hebben een schat aan ervaring binnen de financiële wereld. Omdat een aantal van ons lange tijd werkzaam is geweest binnen het bankwezen en andere financiële instellingen, weten wij precies wat er speelt en wat de belangrijke speerpunten zijn voor deze organisaties. Dit is dan ook een van onze expertisegebieden. Als een bank of verzekeraar op zoek is naar tijdelijke met eventueel zicht op vaste financiële professionals, staan wij per direct klaar met een oplossing op maat. Wij leveren alleen specialisten, vakmensen die snel productief zijn, aangezien het vaak om projecten of opdrachten van bepaalde duur gaat.

Wij richten ons binnen de financiële sector op verschillende functies binnen de segmenten: Zakelijk, Particulier & Bedrijfsmanagement. Voor deze segmenten hebben wij verschillende professionals die passend zijn, aangezien per segment andere expertise van belang is. 

Wilt u meer informatie of wilt u kennismaken met ons? Neem gerust contact op met Francois Rietveld op 06-18538538. Of stuur een e-mail naar info@humanpartners.nl